Cerere helper snowen
3 participanți
- RUSU22Team Leader GTA
Data de inscriere : 25/03/2018
Cerere helper snowen
22/4/2018, 17:12
Nick : snowen
Level : 5
Cate ore jucati pe saptamana ? : In jur de 10 - 15 ore ma joc SA:MP
Cate ore petreceti pe forum pe saptamana?: Cam 2 sau 3 ore petrec pe forum.
Spuneti-ne ceva despre dumneavoastra .:Imi plac caninii si in general animalele, sa ma uit la diverse documentare despre biologie, fizica, etc nu doar pentru a ma da mare ca stiu, doar pentru imbogatirea proprii culturi generale. De asemenea, imi place sa imi pierd timp-ul rezolvand cuburi rubike, sau practicand basket.
De ce ati dori Helpers ?As dorii sa devin un hleper pentru a vedea cum m-as putea descurca pe un server cu oameni necunoscuti, sa-mi fac prieteni nou si in general sa pot sa socializez cu fiecare player in parte.
Ce level Helpers ati dori ? 1 sau 2. Depinde cum doriti daca ma acceptati.
Cati ani aveti in FiveGame? Am varsta de 17 ani si in joc si in real.
Ce adresa de mail aveti ? alin@yahoogmail,ro
Cate ore jucati pe saptamana ? : In jur de 10 - 15 ore ma joc SA:MP
Cate ore petreceti pe forum pe saptamana?: Cam 2 sau 3 ore petrec pe forum.
Spuneti-ne ceva despre dumneavoastra .:Imi plac caninii si in general animalele, sa ma uit la diverse documentare despre biologie, fizica, etc nu doar pentru a ma da mare ca stiu, doar pentru imbogatirea proprii culturi generale. De asemenea, imi place sa imi pierd timp-ul rezolvand cuburi rubike, sau practicand basket.
De ce ati dori Helpers ?As dorii sa devin un hleper pentru a vedea cum m-as putea descurca pe un server cu oameni necunoscuti, sa-mi fac prieteni nou si in general sa pot sa socializez cu fiecare player in parte.
Ce level Helpers ati dori ? 1 sau 2. Depinde cum doriti daca ma acceptati.
Cati ani aveti in FiveGame? Am varsta de 17 ani si in joc si in real.
Ce adresa de mail aveti ? alin@yahoogmail,ro
- Cosmin.eXe
Data de inscriere : 22/04/2018
Re: Cerere helper snowen
22/4/2018, 18:08
Nick : Cosmin
Cate ore jucati pe saptamana ? In jur de 4-5 ore pe zi.
Spuneti-ne ceva despre dumneavoast:Ma numesc Cosmin,am varsta de 17.
[b][i][size=13]De ce ati dori Helpers ? Doresc sa fiu helper deoarece doresc sa ajut jucatori de pe sv cu intrebari legate de sv.[/size][/i][/b]
[b][i][size=13]Ce level Helpers ati dori ? Puteti sami dati orice lv de helper.[/size][/i][/b]
[b][i][size=13][b][i][size=13]Cati ani aveti in FiveGame? Am varsta de 20 de ani.
[/size][/i][/b][/size][/i][/b]
[b][i][size=13][b][i][size=13][b][i][size=13]Ce adresa de mail aveti ? elite.212@yahoo.com
[/size][/i][/b][/size][/i][/b][/size][/i][/b]
Cate ore jucati pe saptamana ? In jur de 4-5 ore pe zi.
Spuneti-ne ceva despre dumneavoast:Ma numesc Cosmin,am varsta de 17.
[b][i][size=13]De ce ati dori Helpers ? Doresc sa fiu helper deoarece doresc sa ajut jucatori de pe sv cu intrebari legate de sv.[/size][/i][/b]
[b][i][size=13]Ce level Helpers ati dori ? Puteti sami dati orice lv de helper.[/size][/i][/b]
[b][i][size=13][b][i][size=13]Cati ani aveti in FiveGame? Am varsta de 20 de ani.
[/size][/i][/b][/size][/i][/b]
[b][i][size=13][b][i][size=13][b][i][size=13]Ce adresa de mail aveti ? elite.212@yahoo.com
[/size][/i][/b][/size][/i][/b][/size][/i][/b]
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum