Cerere Helper.
2 participanți
- 6IX9INE
Data de inscriere : 02/03/2018
Cerere Helper.
2/3/2018, 14:07
Nick : 6IX9INE
Level : 5
Cate ore jucati pe saptamana ? : In jur de 10 - 15 ore ma joc SA:MP
Cate ore petreceti pe forum pe saptamana?: Cam 2 sau 3 ore petrec pe forum.
Spuneti-ne ceva despre dumneavoastra .:Imi plac caninii si in general animalele, sa ma uit la diverse documentare despre biologie, fizica, etc nu doar pentru a ma da mare ca stiu, doar pentru imbogatirea proprii culturi generale. De asemenea, imi place sa imi pierd timp-ul rezolvand cuburi rubike, sau practicand basket.
De ce ati dori Helpers ?As dorii sa devin un hleper pentru a vedea cum m-as putea descurca pe un server cu oameni necunoscuti, sa-mi fac prieteni nou si in general sa pot sa socializez cu fiecare player in parte.
Ce level Helpers ati dori ? 1 sau 2. Depinde cum doriti daca ma acceptati.
Cati ani aveti in FiveGame? Am varsta de 17 ani si in joc si in real.
Ce adresa de mail aveti ? usamapperfapper@gmail.com
Level : 5
Cate ore jucati pe saptamana ? : In jur de 10 - 15 ore ma joc SA:MP
Cate ore petreceti pe forum pe saptamana?: Cam 2 sau 3 ore petrec pe forum.
Spuneti-ne ceva despre dumneavoastra .:Imi plac caninii si in general animalele, sa ma uit la diverse documentare despre biologie, fizica, etc nu doar pentru a ma da mare ca stiu, doar pentru imbogatirea proprii culturi generale. De asemenea, imi place sa imi pierd timp-ul rezolvand cuburi rubike, sau practicand basket.
De ce ati dori Helpers ?As dorii sa devin un hleper pentru a vedea cum m-as putea descurca pe un server cu oameni necunoscuti, sa-mi fac prieteni nou si in general sa pot sa socializez cu fiecare player in parte.
Ce level Helpers ati dori ? 1 sau 2. Depinde cum doriti daca ma acceptati.
Cati ani aveti in FiveGame? Am varsta de 17 ani si in joc si in real.
Ce adresa de mail aveti ? usamapperfapper@gmail.com
- FrankEx Staff
Data de inscriere : 10/05/2016
Localizare: : Iasi
Re: Cerere Helper.
3/3/2018, 19:47
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum