FiveGame SA:MP GameMod, Tutoriale

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

FiveGame SA:MP Daca aveti orice fel de intrebari nu ezitati sa ne contactati. O zi buna, Echipa
Forumul FiveGame este in cautare de persoane capabile pentru a modera forumul și pentru a ajuta utilizatorii la nevoie.
Salut, vreau sa va anunț ca în
Ultimele subiecte

In jos
InceMan
InceMan
Administrator
Administrator
Data de inscriere : 02/10/2015
Varsta: : 31
Localizare: : Neamt
https://fivegame.all-up.com

Zeex Pawn Compiler Empty Zeex Pawn Compiler

7/11/2017, 20:02
Stiu ca multi dintre voi va loviti de faptul ca durata de a compila gamemode-ul este una foarte mare(> 60 sec in multe cazuri). Dar de ce sa astepti atat pentru un compile?
Ei bine , compilatorul modificat de Zeex cu interventi din partea comunitati de curand a reusit sa scurteze durata de compile al gamemodului ingrozitor de mult. Mie unul unul personal de la 60 sec mi-a scazut la 1.2-1.3 sec cea ce e enorm de mult. Si nu, nu afecteaza modul in care va functiona gamemodeul.
In caz ca folositi sublime text (cred ca si notepad++) va trebui sa utilizati parametri de mai jos(asya e pentru sublime text) pentru a nu avea probleme cu sscanf si YSI

[ltr]"cmd": ["pawncc.exe", "$file", "-o$file_path/$file_base_name", "-;+", "-v2", "-d3", "-Z+", "-\\)+"][/ltr]

Edit: Pentru a va merge si in notepad++(sper) si cu pawno normal faceti un fisier numit pawn.cfg (ATENTIE , trebuie sa contina extensia .cfg ) si adaugati in el urmatoarele:
Code

1. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]-;+ -v2 -d3 -Z+ -\\)+

Nu e cine stie ce, dar eu zic ca merita mentionat acest compiler din cauza ca scurteaza perioada de compile + are cateva bug fix fata de compilatorul original
Il descarcati de mai jos si inlocuiti fisierele din folderul pawno al gamemodului cu cele aflate in arhiva
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] tabsize 0" si sa va genereze enrom de multe "loose intendition" (in cazul in care codul vostru e un dezastru)
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
InceMan
InceMan
Administrator
Administrator
Data de inscriere : 02/10/2015
Varsta: : 31
Localizare: : Neamt
https://fivegame.all-up.com

Zeex Pawn Compiler Empty Re: Zeex Pawn Compiler

16/8/2019, 01:54
{