- ShowerManager
Data de inscriere : 11/10/2015
Varsta: : 31
Gamemode OneGame [ Funny edit ]
26/5/2017, 00:24
Salutare fivegame, dupa cum v-am promis, am strans 30 de like-uri la acel gamemode, asa că postăm altul. Acest gamemode este un edit al gamemode-ului Funny RPG.
Dacă o să strângem si la acest gamemode 40 de like-uri, o să pun alt gamemode, unul bunicel. Nu am poze cu acest gamemode, puteti voi să il deschideti in localhost sau să-l puneti pe un host pentru a-l vedea. Nu contine nici-un fisier de tip .exe, este doar .pwn.
- Download:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
- Updates
Dacă o să strângem si la acest gamemode 40 de like-uri, o să pun alt gamemode, unul bunicel. Nu am poze cu acest gamemode, puteti voi să il deschideti in localhost sau să-l puneti pe un host pentru a-l vedea. Nu contine nici-un fisier de tip .exe, este doar .pwn.
- Download:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
- Updates
Source Code
- [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Adaugat sistem de Vip (Vip account + vip points), sistemul de vipoints nu e gata inca.
- [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link](VIP) Daca ai 250 puncte premium acum poti face upgrade la vip account prin comanda /uptovip.
- [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]- Adaugate comenzile /re si /ar.
- [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]- Modificata comanda /cr si /nre.
- [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]- Adaugata comanda /spawnhere, acum daca esti intr-un vw /interior iti restaureaza pozitia tot in acelasi vw / interior
- [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]- Adaugata comanda /healme pentru admini.
- [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]- Acum poti iesi din flymode pe tasta F.
- [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]- Acum poti iesi din /spec pe ALT.
- [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]- Acum poti iesi din admin duty pe tasta Y.
- [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link](VIP) A fost adaugat sistem de vipwheels pentru playerii ce detin vip account
- [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]- Acum la comanda /areaheal si /areagun arata cati playeri au primit viata/arme.
- [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]- Adaugat hshop.
- [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link](VIP) Adaugat vip chat [/vip].
- [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link](VIP) A fost adaugat in /v functia de a upgrada masina de tip infernus la VIP.
- [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]- Adaugat sistem de /question la live.
- [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]- Acum cand primesti /areaheal esti scos din Duty ca politist automat.
- [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link](VIP) Acum numele pe masina se salveaza in baza de date, masina ramane vip dupa ce ai cumparat vip upgrade.
- [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link](OX) A fost adaugat sistem de OX
- [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link](TOP) A fost adaugat un TOP 10 a jucatorilor [ TOP 10 cei mai activi ]
- [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]- A fost adaugata comanda /recrutari [ unde iti ofera informatii despre cum sa ajungi in Staff ]
- [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]- A fost modificata comananda /factions
- [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]- A fost adaugata comanda /richlist [ pentru admini de lv 7 apar doar primi 20 playeri ]
- [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]- In zona spawn a fost adaugat un texdraw cu informatii.
- [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Am inceput sistemul vip
- [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Am rezolvat comanda /vipname
- [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Bug la comanda /removename
- [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Scoase icon-uri de la spawn
- [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Schimbat sistemul /n
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum