Cerere admin by Raku
3 participanți
- RakuChill
Data de inscriere : 01/11/2015
Cerere admin by Raku
1/11/2015, 19:33
Nick : Raku
Level : 5.
Cate ore jucati pe saptamana ? 25-30.
Cate ore petreceti pe forum pe saptamana? 5-8.
Spuneti-ne ceva despre dumneavoastra .
Ma numesc Bogdan si am 16 ani. Sunt o persoana foarte sociabila, amuzanta, increzatoare, sincera, puternica, ambitioasa, si plina de energie. Sunt mereu in cautare de noi prieteni, noi aventuri, noi experiente si traiasc viata pe deplin bucuranduma de fiecare clipa. Imi petrec foarte mult timp in fata calculatorului, deoarece sunt un pasionat inrait, dar cu toate astea, imi organizez timpul asa de bine incat pot desfasura orice activitate imi propun, printe care iesitul cu prieteni pe parcursul zilei sau seara.
De ce ati dori Admins ? Doresc aceasta functie deoarece vreau sa ajut la dezvoltarea acestui server, chiar merita.
Ce level Admins ati dori ? Cat mai mare, owner-ul decide.
Cati ani aveti in FiveGame? Nu am o vechime foarte mare in aceasta comunitate.
Ce adresa de mail aveti ? bogdy_the_best_boy@gmail.com
Poza De /stats: https://imgur.com/imUHmRV
Level : 5.
Cate ore jucati pe saptamana ? 25-30.
Cate ore petreceti pe forum pe saptamana? 5-8.
Spuneti-ne ceva despre dumneavoastra .
Ma numesc Bogdan si am 16 ani. Sunt o persoana foarte sociabila, amuzanta, increzatoare, sincera, puternica, ambitioasa, si plina de energie. Sunt mereu in cautare de noi prieteni, noi aventuri, noi experiente si traiasc viata pe deplin bucuranduma de fiecare clipa. Imi petrec foarte mult timp in fata calculatorului, deoarece sunt un pasionat inrait, dar cu toate astea, imi organizez timpul asa de bine incat pot desfasura orice activitate imi propun, printe care iesitul cu prieteni pe parcursul zilei sau seara.
De ce ati dori Admins ? Doresc aceasta functie deoarece vreau sa ajut la dezvoltarea acestui server, chiar merita.
Ce level Admins ati dori ? Cat mai mare, owner-ul decide.
Cati ani aveti in FiveGame? Nu am o vechime foarte mare in aceasta comunitate.
Ce adresa de mail aveti ? bogdy_the_best_boy@gmail.com
Poza De /stats: https://imgur.com/imUHmRV
- Selly3d4
Data de inscriere : 24/10/2015
Varsta: : 25
Localizare: : Teleorman
Re: Cerere admin by Raku
1/11/2015, 20:46
contra
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum